The Greatest Wealth is Health

Sauna Noord – Holland, alle locaties onafhankelijk vergelijken

Alle Sauna locaties in Noord-Holland

Volledig Zen in Noord-Holland voor de scherpste prijs

Alle Sauna Locaties in Noord-Holland onafhankelijk vergelijken

u

Stap 1: je bent op zoek naar ontspanning

Je bent op zoek naar een ideale plek om helemaal tot rust te komen. Maar welke locaties in Nederland of België zijn het best? En waar heb je de meeste mogelijkheden? Ga snel verder met de volgende stap!

Stap 2: Vul je locatie in

Vul hiernaast je dorp of stad in de zoekfunctie en kom achter alle Wellness, Spa & Sauna locaties! Deze locaties zijn allemaal gerenommeerd en zijn door veel mensen erg geliefd.

N

Stap 3: Je hebt de Ideale locatie gevonden

Gefeliciteerd! Je hebt een perfecte locatie in de buurt gevonden, de welverdiende ontspanning is aanstaande!

Sauna in Noord-holland

Sauna Noord-Holland

Wil jij naar een ontspannende sauna locatie in Noord-Holland? Je bent op de goede plek. Hiernaast hebben we alle gerenommeerde sauna centers in Noord-Holland op een rijtje gezet, met één druk op de knop hebt u alle gedetailleerde informatie over de betreffende sauna in Noord-Holland.

Je kunt precies zien of er speciale badkleding dagen of man/vrouw dagen gehanteerd worden. Ook kun je snel sauna aanbiedingen Noord-Holland overzichtelijk zien, een scherpe deal en een lekkere dag ontspanning, twee vliegen in één klap.

Sauna provincie Noord-Holland

Sport hotel zuiver
sauna amsterdam
sauna hotel zuiver
Sauna sport hotel zuiver
sauna zuiver amsterdam

Iedere dinsdag, woensdag & donderdag

Geen Vrouwen/Mannen dagen

Faciliteiten Sauna sport hotel Zuiver
Behandelingen:
Hotstone massage
Beautyafdeling
Shiatsu massage
Hotstone massage
Relaxmassage
Sportmassage
Nek- Schouder- Rugmassage
Voetmassage
Gezichtsmassage
Nek-schouder-rug massage

Facial

Pedicure

Manicure
Sauna’s:

90° sauna

Infraroodsauna
Kleurensauna
Finse sauna
Hammam
Opgietingen
Muzieksauna
Caldarium
Kruidensauna
Zoutsteensauna 
Overig:
Cosmetische lijn
Tuinen
Binnen- en buiten zwembad
Dompelbad
Kruidenbad
Hottub
Rustruimte
Restaurant
Zonnebank
Whirlpool
Voetenbad

 

Sauna Sport Hotel ZUIVER

Wil jij ultiem genieten en tot rust komen bij een sauna in Noord-Holland? Dan is wellness Spa Zuiver Hotel echt iets voor jou. Bij wellness Zuiver kun je genieten van een oppervlakte van 13.000 m2 in het mooie Amsterdamse Bos. Ga voor de verschillende sauna’s of ga je toch liever in een van de baden? Het kan allemaal bij Zuiver wellness. Overnachten en een lekker hapje eten is zo geregeld met het geweldige hotel en restaurant.

}

Openingstijden

 • Maandag: 09:00-22:30
 • Dinsdag: 09:00-22:30
 • Woensdag: 09:00-22:30
 • Donderdag: 09:00-22:30
 • Vrijdag: 09:00-23:30
 • Zaterdag: 09:00-23:30
 • Zondag: 09:00-22:30

Sauna spa zuiver hotel adres

 • Spa Sport Hotel ZUIVER, Koenenkade 8

amsterdam Sauna

Sauna Amsterdam

Wil jij naar een ontspannende sauna locatie in Amsterdam en helemaal tot rust komen? Je bent op de goede plek. Hiernaast hebben we alle gerenommeerde wellness centers in Amsterdam op een rijtje gezet, met één druk op de knop heb je alle gedetailleerde informatie over de betreffende sauna in Amsterdam.

Sauna Amsterdam omgeving

We kunnen het ons goed voorstellen dat je een sauna in de omgeving van Amsterdam zoekt, men wil rust maar niet volledig uit de stad verdwijnen. Gelukkig is dit ook niet nodig en heb je flink wat sauna’s Amsterdam die in de omgeving van Amsterdam gepositioneerd zijn. Kijk naar naar de sauna Amsterdam omgeving hierboven en kies de geschikte wellness voor jou.

Sauna arrangementen

Sauna arrangement Noord Holland

Het is vaak voordeliger om een sauna arrangement Groningen af te nemen, als je middels onze vergelijker naar het sauna  resort gaat dan zul je direct alle aanbiedingen van sauna arrangementen voor de betreffende locatie getoond. Op deze manier kun je vooraf al bepalen welk soort behandelingen je wilt ontvangen, ook dit is natuurlijk niet verplicht.

Sauna arrangement Amsterdam

Ook veel mensen willen graag gebruik maken van een sauna arrangement Amsterdam, dit kan in veel gevallen dan ook en is een stuk goedkoper. Bekijk de vergelijker om direct sauna arrangementen Amsterdam te vinden met alle informatie. Ook kun je kiezen voor speciale behandelingen, profiteer hier van!

Sauna Amsterdam korting

Een lekker dagje sauna is altijd leuk, maar helemaal leuk als je hier korting bij krijgt. Zo zijn  er dus ook voor sauna Amsterdam kortingen. De kortingen kun je vinden door te kijken naar de vergelijker. Krijg direct inzicht en ga voor de goedkoopste deal!

Sauna resort Noord-Holland

Beste Sauna Amsterdam

N
 • 14 verschillende behandelingen
 • 10 verschillende sauna’s 
 • Erg luxe wellness

Sauna noord holland

Privé Sauna Noord Holland

Een privé sauna Noord-Holland, wij begrijpen het helemaal, in alle rust ontspannen met je partner, vrienden of familie in een privé sauna. Niet iedereen vindt het namelijk even fijn om een publieke sauna center te bezoeken. Op onze website gaan we ervan uit dat je het liefst zo dicht mogelijk bij huis wilt genieten, om deze rede kun je bij ons kiezen tussen alle provincies in Nederland. Het is natuurlijk niet verplicht om een privé sauna resort te kiezen in de provincie waar je woonachtig bent.

Druk snel op de button om alle sauna centers in de provincies te bekijken, zo weet je zeker dat je een kwalitatieve en goedkoop dagje rust hebt.

Privé sauna Amsterdam

Ben je woonachtig in de buurt van Amsterdam en wil je graag gebruik maken van een privé sauna Amsterdam? Dan raden we je aan om te kijken in de vergelijker om direct het gehele aanbod van privé sauna’s Amsterdam in te zien.  Je kunt zelfs zien in welk stadsdeel je wilt zoeken, bijvoorbeeld privé sauna Amsterdam noord.

Sauna noord-holland

Sauna hotel Noord Holland

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een sauna hotel Noord-Holland, vaak zijn deze kamers ook luxueus en kun je hier prima vertoeven. Niets gaat boven een heerlijk hotel met sauna. Het is natuurlijk ook mogelijk om een kamer te boeken die beschikt over een eigen jacuzzi of sauna, perfect voor een romantisch dagje of weekendje weg. 

Ga je voor een sauna hotel in Noord-Holland dan zijn veel van dit soort opties mogelijk. Je kunt natuurlijk jezelf lekker laten verwennen met roomservice of vind uw rust in de rustruimte van het saunahotel Noord-Holland. Natuurlijk kunt u er ook nog altijd op uit in het centrum van Amsterdam met een aantal bezienswaardigheden die jij gezien moet hebben maar daar verklappen we natuurlijk niets over!

Sauna hotel Amsterdam

We kunnen het ons goed voorstellen dat je een hotel sauna Amsterdam zoekt, men wil rust maar niet volledig uit de stad verdwijnen. Gelukkig is dit ook niet nodig en heb je flink wat hotel met wellness in Amsterdam die beschikbaar zijn. Kijk naar naar de sauna resorts in Amsterdam hierboven! Vaak kan je voor een wellness hotel Amsterdam aanbiedingen krijgen voor goedkopere dagjes weg, dat is pas ontspannend.

Sauna suite Amsterdam

Wij begrijpen het helemaal, een eigen sauna suite Amsterdam. Een goede keuze wanneer je voor een lekkere luxe overnachting wilt gaan. Je kunt hierbij denken aan een jacuzzi, sauna of roomservice met een zeer luxueuze inrichting.

sauna resort noord holland

Sauna Noord Holland badkleding

Wij kunnen het ons eens heel goed voorstellen dat je op zoek bent naar sauna Noord-Holland met badkleding, immers vind niet iedereen het even fijn om ontbloot rond te lopen. Je kunt in onze vergelijker gemakkelijk zien of het betreffende sauna center in Noord Holland badkleding dagen hanteren.

sauna noord-holland

Sauna weekend Noord Holland

Wellicht ben je op zoek naar een sauna weekend in Noord Holland, in combinatie met een overnachting is uw weekendje weg helemaal compleet. Echter is het in niet veel gevallen mogelijk om bij de wellness locatie zelf te overnachten maar u hebt geluk, bij het Sport Hotel Zuiver heb je de keuze uit luxueuze kamers voor de ultieme rust. Gebruik de vergelijker van Quick2wellness en ben verzekerd van de goedkoopste arrangementen.

Sauna weekend Amsterdam

Als je aan Noord Holland denkt dan denk je natuurlijk meteen aan onze hoofdstad Amsterdam, een sauna weekend Amsterdam is dan ook erg gewild. Wij kunnen je garanderen dat je geen spijt zult krijgen van een weekend hotel Zuiver in Noord Holland.

Sauna Locaties in

Bij Quick2Wellness kun je gemakkelijk alle locaties in Nederland onafhankelijk met elkaar vergelijken zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor een arrangement. Gebruik de handige vergelijkingstool om de perfecte locatie bij jouw in de buurt te vinden. We wensen je al veel plezier en vooral veel ontspanning toe.