The Greatest Wealth is Health

Wil je binnen 3 minuten de goedkoopste & beste Spa arrangementen van 2018 vinden?

Alle Spa locaties in Nederland & België

Volledig Zen voor de scherpste prijs

Alle Spa locaties onafhankelijk vergelijken

u

Stap 1: je bent op zoek naar ontspanning

Je bent op zoek naar een ideale plek om helemaal tot rust te komen. Maar welke locaties in Nederland of België zijn het best? En waar heb je de meeste mogelijkheden? Ga snel verder met de volgende stap!

Stap 2: Vul je locatie in

Vul hiernaast je dorp of stad in de zoekfunctie en kom achter alle Wellness, Spa & Sauna locaties! Deze locaties zijn allemaal gerenommeerd en zijn door veel mensen erg geliefd.

N

Stap 3: Je hebt de Ideale locatie gevonden

Gefeliciteerd! Je hebt een perfecte locatie in de buurt gevonden, de welverdiende ontspanning is aanstaande!

spa locatie vinden

Spa in alle provincies op een rijtje

Wij gaan ervan uit dat je een wellness wilt bezoeken die een niet te lange reistijd vereist, vind je dit niet erg dan is dit natuurlijk wel mogelijk. Hieronder hebben we alle provincies met wellness resorts onder elkaar gezet, druk op de provincie waar jij een wellness center wilt bezoeken.

Natuurlijk kun je ook meteen beginnen met het vergelijken van alle wellness locaties in Nederland, druk snel op de button!

Spa resort

Een spa resort moet natuurlijk aan een aantal zaken voldoen, het moet namelijk een flink aantal faciliteiten hebben en wellicht wil je blijven overnachten. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen en smaak en de kosten kunnen flink verschillen. Misschien wil je niet zelf op zoek gaan naar de beste spa in Nederland of België? Dan kunnen we je wellicht goed helpen met de top 8 spa resorts.

Druk hieronder op de provincie van de locatie en kom alles te weten over de beste resorts in elke provincie van Nederland, zo kom je te weten of alles dik in orde is voor dat je een kaartje koopt.

Spa center dicht bij huis

Ben je gewoon snel op zoek naar een spa center dichtbij huis? Geen probleem! Vul uw postcode in de vergelijker en kijk welke spa locaties het dichtst bij jou in de buurt liggen. 

Spa Groningen

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in de metropool van het Noorden? Bekijk direct alle aanbiedingen in Groningen.

Alle Spa Locaties in Groningen

Spa Friesland

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in de grootste provincie van het Noorden? Bekijk direct alle aanbiedingen in Friesland.

Alle Spa Locaties in Friesland

Spa Drenthe

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in het Noorden? Begin dan direct met alle aanbiedingen en arrangementen vergelijken.

Alle Spa Locaties in Drenthe

Spa Overijssel

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in het Oosten van het land? Begin dan direct met alle aanbiedingen vergelijken.

Alle Spa Locaties in Overijssel

Spa Flevoland

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in het midden van het land? Begin dan direct met alle aanbiedingen vergelijken.

Alle Spa Locaties in Flevoland

Spa Gelderland

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in het grootste provincie van het land? Begin dan direct met alle aanbiedingen vergelijken.

Alle Spa Locaties in Gelderland

Spa Utrecht

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in het kleinste provincie van het land? Begin dan direct met alle aanbiedingen vergelijken.

Alle Spa Locaties in Utrecht

Spa Noord-Holland

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in het Noord Westen van het land? Begin dan direct met alle aanbiedingen vergelijken.

Alle Spa Locaties in Noord-Holland

Spa Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in het Westen van het land? Begin dan direct met alle aanbiedingen vergelijken.

Alle Spa Locaties in Zuid-Holland

Spa Zeeland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Alle Spa Locaties in Zeeland

Spa Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in het Zuiden van het land? Begin dan direct met alle aanbiedingen vergelijken.

Alle Spa Locaties in Noord-Brabant

Spa Limburg

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in het Zuidoosten van het land? Begin dan direct met alle aanbiedingen vergelijken.

Alle Spa Locaties in Limburg

prive spa

Privé spa 

Het kan natuurlijk zijn dat je wat meer behoefte hebt aan privacy, of misschien wil je gewoon ontspannen met je partner zonder dat je gestoord wordt. Het is in drukke tijden natuurlijk heerlijk om tot rust te komen in een prive spa resort.

Als je op zoek bent naar de perfecte locatie heb je wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, wil je bijvoorbeeld romantiek beleven? Wil je een weekend blijven? En zoek je naar extra luxe of wil je graag een locatie buiten de grote steden? Check snel de Quick2wellness vergelijker!

Prive spa met zwembad

Ook kun je nog diverse andere wensen hebben, wil je bijvoorbeeld een eigen jaccuzi of ben je zelfs op zoek naar een ideale plek voor een huwelijksarrangement? Je hoort het wel, alles is mogelijk als je op zoek bent naar een prive spa locatie. Zo kun je ook nog kiezen voor locaties waar je de beschikking hebt over een eigen zwembad of masseur.

Dagje Spa cadeau doen

Spa cadeaubon

Het kan natuurlijk zijn dat je nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand of dat je juist een cadeau hebt gekregen. Een spa gift kaart is namelijk een van de meest gekozen gifts van Nederland. Tegenwoordig heb je een legio aan aanbieders van dit soort gift cards.

Met een Spa cadeaukaart kun je iemand dus een heerlijk ontspannen dagje cadeau geven, maar hoe werkt dit precies en waar moet je allemaal op letten?

Nou, het is niet ingewikkeld want bijna elke locatie in Nederland is te combineren met een gift card. Begin direct met het vergelijken van alle aanbieders van gift cards en kies het leukste cadeau van Nederland voor de beste prijs. Binnen 3 minuutjes heb je alles geregeld.

Welke waarde kun je kiezen?

Over het algemeen je een waarde kiezen voor de kaart, zo kun je tussen de €5 en €150 cadeau geven, vaak heb je daarna zelf de keuze om het saldo in een keer te gebruiken.

Veel aanbieders hebben bovendien nog extra opties, zo kun je je eigen boodschap personaliseren met een lekkere fles wijn of een leuke eigen boodschap.

Hoe kun je een gift card kiezen?

Het is dus lekker makkelijk om een spa gift card te regelen, bestellen gaat heel gemakkelijk online en je ontvangt de kaart meestal binnen 24 uur thuis op de mat. Ook kun je kiezen voor de e-mail functie, je ontvangt de kaart dan direct op de mail.

Spa Nederland&België

Top 8 Spa locaties

N
 • 2x verkozen tot BESTE Wellness van Nederland
 • Winnaars 2017 “Beste uitje van Nederland” 
 • Hotel overnachtingen mogelijk

N
 • Enorm scala aan faciliteiten
 • Iedere dinsdag en eerste en laatste zondag van de maand badkleding dag 

N
 • Speciale last minute tickets voor de twijfelaars
 • Kom tot rust in een prachtige omgeving van de Veluwe!

N
 • Spot wild vanuit de sauna!
 • 9.000 m2 aan wellness faciliteiten
 • Dagelijks uitgebreid aanbod aan opgietingen en klankschaalsessies

N
 • 4x winnaar World Travel Awards
 • Water met thermale krachten uit de Cauberg
 • 60.000 m2 aan wellness faciliteiten

N
 • 23 soorten sauna’s
 • Elke maandag badkleding dag
 • In het natuurgebied de Rottermeren

N
 • 50.000 m2 grote tuin
 • Laatste weekend van de maand opgiet weekend
 • 17 sauna’s

N
 •  kleinschalig wellness complex met 7 sauna’s
 • Kleurensauna voor in de winter
 • Romeinse kruidentempel

Bij Quick2Wellness kun je gemakkelijk alle locaties in Nederland onafhankelijk met elkaar vergelijken zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor een arrangement. Gebruik de handige vergelijkingstool om de perfecte locatie bij jouw in de buurt te vinden. We wensen je al veel plezier en vooral veel ontspanning toe.