The Greatest Wealth is Health

Wellness Drenthe, alle locaties onafhankelijk vergelijken

Alle Wellness locaties in Drenthe

Volledig Zen in Drenthe voor de scherpste prijs

Alle Wellness Locaties in Drenthe onafhankelijk vergelijken

u

Stap 1: je bent op zoek naar ontspanning

Je bent op zoek naar een ideale plek om helemaal tot rust te komen. Maar welke locaties in Nederland of België zijn het best? En waar heb je de meeste mogelijkheden? Ga snel verder met de volgende stap!

Stap 2: Vul je locatie in

Vul hiernaast je dorp of stad in de zoekfunctie en kom achter alle Wellness, Spa & Sauna locaties! Deze locaties zijn allemaal gerenommeerd en zijn door veel mensen erg geliefd.

N

Stap 3: Je hebt de Ideale locatie gevonden

Gefeliciteerd! Je hebt een perfecte locatie in de buurt gevonden, de welverdiende ontspanning is aanstaande!

Wellness drenthe

Wellness in Drenthe

Op zoek naar de perfecte en een ontspannende wellness locatie te Drenthe? Je hoeft niet meer verder te zoeken. We hebben hiernaast alle gerenommeerde wellness resorts in Drenthe voor je op een rijtje gezet. Een druk op de knop en u beschikt over alle benodigde informatie voor het bezoeken van een wellness center.

Je kunt precies zien of er speciale badkleding dagen of man/vrouw dagen gehanteerd worden. Ook kun je met één druk op de knop alle wellness aanbiedingen in Drenthe inzien, een scherpe deal en een lekkere dag ontspanning, twee vliegen in één klap.

Wellness provincie Drenthe

Iedere dinsdag badkleding dag

Geen Vrouwen/Mannen dagen

Faciliteiten van Spawell Peize
Behandelingen:
Ceylon
Mahayana
Shinshiro
Uyuni
Hamam
Klassieke massage
Ayurvedische massage
Rasulmassage
Facial massage
Indiase hoofdmassage
Opgietingen
Klankschaal sessies
Opgietingen
Sauna’s:
Film sauna
Finse sauna
Kelo sauna
Panorama sauna
Thylarium
Zoutsteen sauna
Infrarood sauna
Kleuren sauna
Turks stoombad
Overig:
Zoutwater bad
Bubbelbad
Binnen- en buiten zwembad
Hamam
Voetenbad
Rustruimte
Dompelbad
Restaurant
Hydromassage bed

 

Wellness SpaWell Drenthe

Spawell gelegen te Drenthe, een prachtig maar kleinschalig wellness resort. Desalniettemin zijn er meer dan voldoende faciliteiten voor een lekker dagje ontspannen en tot rust komen. Wij begrijpen het maar als te goed, even helemaal weg uit de huidige omgeving. Dobber in het bubbelbad of kom volledig tot ontspanning in een van de vele sauna’s. 

Spawell wellness beschikt over heerlijke  rustruimtes waar je rustig kunt wegdromen, na je schoonheid slaapje schuif je aan tafel voor een heerlijk diner. Spawell is dan ook een van de beste resorts van Nederland, gegarandeerd succes!

}

Openingstijden

 • Maandag: 09.00 – 18.00
 • Dinsdag: 09.00 – 18.00
 • Woensdag: 09.00 – 18.00
 • Donderdag: 09.00 – 18.00
 • Vrijdag: 09.00 – 18.00
 • Zaterdag: 09.00 – 12.00
 • Zondag: 09.00 – 12.00
 • Feestdagen: 09.00 – 12.00

Spawell Peize adres

 • 9321 XB Peize, Smeerveensedijk 4

dagje wellness Drenthe

Dagje wellness SpaWell Drenthe

Ben je op zoek naar een dagje wellness bij SpaWell Drenthe dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij raden het je aan om eerst even alle benodigde informatie in te zien, door een simpele klik op de button kom je bij deze informatie. 

Wanneer je kiest voor een dagje wellnes SpaWell Drenthe dan gaan wij ervan uit dat u gebruik wilt maken van één van de arrangementen. Wanneer je de aanbiedingen gaat bekijken zul je voordelige arrangementen treffen. Zoals wij al zeiden is SpaWell een van de beste wellness centers in Drenthe en Nederland. De organisatie waar deze locatie onder valt heeft het over het algemeen zeer goed voor elkaar waardoor een dagje of weekend ontspanning zeker gegarandeerd wordt!

Wellness weekend Drenthe

Het kan natuurlijk ook zijn dat je op zoek bent naar een wellness weekend Drenthe, wij geven u groot gelijk. Met een wellness weekend in Drenthe kom je namelijk echt tot rust. Helaas is het op deze locatie niet mogelijk om een overnachting te boeken, je zult op zoek moeten gaan naar een verblijf in de prachtige omgeving van Drenthe.

Wellness huisje Drenthe

Zoals we al zeiden moet je voor een overnachting op zoek naar een huisje of kamer in de omgeving van Drenthe. Naar onze mening is een ultieme rustdag pas echt geslaagd met een heerlijke overnachting.

Heb je gekozen voor een huisje dan kun je er natuurlijk voor kiezen om meerdere keren het wellness resort te boeken, zorg ervoor dat je dit van tevoren hebt gedaan zodat je kunt profiteren van grote kortingen op verschillende arrangementen.

 

 

hotel Drenthe wellness

Wellness Drenthe hotel

Wellness hotel in Drenthe is natuurlijk het allerfijnst, na je dag ontspanning hoef je niet meer ver te reizen voor je slaap plaats. Niets is zo vervelend als na een heerlijke dag nog flink wat tijd te moeten spenderen in de auto.  Helaas biedt SpaWell geen overnachting mogelijkheden en zul je dus zelf op zoek moeten naar een hotel in Drenthe, je kunt ook kiezen voor een bungalow of huisje. Als je geluk hebt beschikken deze locaties over een aantal faciliteiten als een sauna of bubbelbad.

Wellness overnachting Drenthe

 Heb je zin in een wellness met overnachting in Drenthe? Dan kunnen we je alvast vertellen dat dit een erg ontspannen tijd gaat worden. En al helemaal met een fijne overnachting erbij! Drenthe, de provincie van de hunebedden en een rustige omgeving. Ga je voor een hele week of liever voor een weekendje? Het is allemaal mogelijk met een Wellness overnachting Drenthe.

Ideaal cadeau voor je moeder of vrienden, of ga je toch liever zelf gezellig met je partner, geniet van de beste behandelingen en kom volledig tot rust.  Het komt vaak voor dat er speciale wellness arrangementen gelden met een wellness overnachting in Drenthe.  Check van te voren onze vergelijker om te bekijken of er bijvoorbeeld badkleding dagen actief zijn, zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende situaties te staan, iets wat je immers niet wil bij je wellness overnachting in Drenthe.

Spawell peize

Beste wellness Drenthe

N
 • Zeer goed georganiseerd
 • Enorm scala aan behandelingen
 • Geniet van exclusieve aanbiedingen

spawell drenthe actie

SpaWell Drenthe korting

Heb je zin in een wellness in de omgeving van Drenthe? Dan is Spawell Drenthe echt iets voor jou! Wat naast een rustige omgeving en geweldige behandelingen nog meer zo leuk is, zijn de Spawell Drenthe kortingen. Je kunt vaak al voor een kleine prijs intens genieten van alle rust.

Klik op de button om direct alle SpaWell Drenthe kortingen met elkaar te vergelijken! Ook worden deze kortingen wel is SpaWell Drenthe aanbiedingen genoemd, dit werkt in principe hetzelfde als een korting.

SpaWell Peize korting

Mensen die al vaker bij de wellness in Drenthe zijn geweest weten vast wel dat deze wellness eerst een andere naam had, namelijk Sauna Peize. Nu is het veranderd in SpaWell Drenthe. Deze naam hadden ze te danken aan het feit dat ze gevestigd zijn in de stad Peize in Drenthe. 

Wellness arrangement Drenthe 

Het is vaak voordeliger om een wellness arrangement Drenthe af te nemen, als je middels onze vergelijker naar het wellness resort gaat dan zul je direct alle aanbiedingen van wellness arrangementen voor de betreffende locatie getoond krijgen. Op deze manier kun je vooraf al bepalen welk soort behandelingen je wilt ontvangen, ook dit is natuurlijk niet verplicht.

spawell badkleding

SpaWell Drenthe badkleding dag

Badkledingdag Spawell, wel zo handig natuurlijk! We kunnen je melden dat SpaWell gebruikt maakt van een badkleding dag, namelijk op elke dinsdag van de week.  Wil je meer weten over Wellness Drenthe badkleding? Lees dan het stukje hieronder over de vergelijker!

Wij kunnen het ons eens heel goed voorstellen dat je op zoek bent naar wellness Drenthe met badkleding, immers vind niet iedereen het even fijn om ontbloot rond te lopen. Je kunt in onze Quick 2 wellness vergelijker gemakkelijk zien of het betreffende wellness center in Drenthe badkleding dagen hanteren.  

Wellness Locaties in

Bij Quick2Wellness kun je gemakkelijk alle locaties in Nederland onafhankelijk met elkaar vergelijken zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor een arrangement. Gebruik de handige vergelijkingstool om de perfecte locatie bij jouw in de buurt te vinden. We wensen je al veel plezier en vooral veel ontspanning toe.