The Greatest Wealth is Health

Wellness Friesland, alle locaties onafhankelijk vergelijken

Alle Wellness locaties in Friesland

Volledig Zen in Friesland voor de scherpste prijs

Alle Wellness Locaties in Friesland onafhankelijk vergelijken

u

Stap 1: je bent op zoek naar ontspanning

Je bent op zoek naar een ideale plek om helemaal tot rust te komen. Maar welke locaties in Nederland of België zijn het best? En waar heb je de meeste mogelijkheden? Ga snel verder met de volgende stap!

Stap 2: Vul je locatie in

Vul hiernaast je dorp of stad in de zoekfunctie en kom achter alle Wellness, Spa & Sauna locaties! Deze locaties zijn allemaal gerenommeerd en zijn door veel mensen erg geliefd.

N

Stap 3: Je hebt de Ideale locatie gevonden

Gefeliciteerd! Je hebt een perfecte locatie in de buurt gevonden, de welverdiende ontspanning is aanstaande!

Wellness in friesland

Wellness Friesland

Wil jij naar een ontspannende wellness locatie in Friesland? Je bent op de goede plek. Hiernaast hebben we alle gerenommeerde wellness centers in Friesland op een rijtje gezet, met één druk op de knop hebt u alle gedetailleerde informatie over de betreffende wellness in Friesland. Zoals je ziet  hebben we 2 wellness center voor je geselecteerd.

We hebben hieronder alle belangrijke zaken voor het bezoeken van een resort voor je opgesomd, je kunt hierbij denken aan badkleding of man/vrouw dagen. Lees snel verder voor alle wellness aanbiedingen in Friesland.

Elke dinsdag badkleding dag

Geen Vrouwen/Mannen dagen

Faciliteiten van Wellnes resort De Leliehof
Behandelingen:
Hotstone massage
Beauty afdeling
Relaxmassage
lichaamsmassage
Klassieke massage
voetreflex massage
Facial
Manicure
Pedicure
Sportmassage
Sauna’s:
Infraroodsauna

90° sauna

Finse sauna
opgietingen
Muzieksauna
Overig:
Cosmetische lijn
Tuinen
Binnen & buiten zwembad
Hottub
Rustruimte
Rasulbehandeling
Restaurant
Zonnebank
Whirlpool
Voetenbad

Wellness De leliehof

De Leliehof in Friesland biedt haar bezoekers gedurende het hele jaar een gezellige en ontspannende wellness ervaring. Het personeel is zeer gastvrij en biedt u geweldig ontspannende behandelingen. De Leliehof biedt haar klanten ontzettend veel faciliteiten. Hiernaast kun je precies zien welke faciliteiten er worden geboden. 

Bij een lekkere dag ontspanning kan een goede maaltijd natuurlijk niet ontbreken, pleeg een bezoekje aan het restaurant en kies een gerecht van de vernieuwde menu kaart. Een gezellige en gemoedelijke omgeving zijn dan ook de echte kenmerken van wellness resort de Leliehof.

}

Openingstijden

 • Maandag: 11:00-20:00
 • Dinsdag: 11:00-20:00
 • Woensdag: 11:00-20:00
 • Donderdag: Gesloten
 • Vrijdag: 11:00-20:00
 • Zaterdag: 11.00 – 20.00
 • Zondag: 11.00 – 20.00
 • Gesloten:
  • 1e en 2e paasdag
  • 26 april
  • Bevrijdingsdag
  • Hemelvaartsdag
  • 1e en 2e Pinksterdag & kerstdag
  • Oud- en nieuwjaar dag

Wellness resort De Leliehof adres

 • Houtmolen 8, 8754 GJ Makkum
wellcome wellness friesland
wellcome wellness vlieland
Elke zondag badkleding-mag-dag

Geen Vrouwen/Mannen dagen

Faciliteiten van Wellcome Wellness
Behandelingen:
Hotstone massage
Beauty afdeling
Relaxmassage
lichaamsmassage
Klassieke massage
voetreflex massage
Facial
Manicure
Pedicure
Sportmassage
Kaarsmassage
Nek-schouder-rug massage

Voet massage

Gezichtsmassage
Sauna’s:
Infrarood sauna
Finse sauna

90° sauna

Zoutsteen sauna
Caldarium
Overig:
Cosmetische lijn
Binnen- en buiten zwembad
Restaurant
Rustruimte
Zonnebank
Whirlpool
Dompelbad
Voetenbad
Hottub

Wellcome Wellness Vlieland

Maak kennis met Wellcome Wellness Vlieland, het is gloednieuw en biedt een luxueuze dag of weekend ontspanning. Het is onderdeel van het WestCord strandhotel Seeduyn, waardoor een wellness weekend ideaal is op deze locatie. Naast de Noordzee en volledig voorzien van alle faciliteiten om haar bezoekers een ontspannende ervaring te leveren. 

We hebben hiernaast alle faciliteiten van het Wellcome Wellness in Vlieland voor je opgesomd. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat het perceel van maar liefst 1000 m2 voor iedereen geschikt en passend is. Enkel en alleen de prachtige omgeving van de duinen en Noordzee zorgen voor een zeer rustieke uitstraling. Jouw ontspannende wellness dag of weekend komt zeker tot zijn recht in het Wellcome wellness Vlieland.

}

Openingstijden

 • Maandag: 12:00-22:00
 • Dinsdag: 10:00-22:00
 • Woensdag: 10:00-22:00
 • Donderdag: 10:00-22:00
 • Vrijdag: 10:00-22:00
 • Zaterdag: 10:00-22:00
 • Zondag: 10:00-22:00

Wellcome Wellness adres

 • Badweg 3, 8899 BV Vlieland

hotel wellness friesland

Wellness hotel Friesland

Ben je op zoek naar een wellness hotel Friesland dan is het Wellcome wellness center in Vlieland wellicht een weloverwogen keuze voor u. Alle faciliteiten zijn in het gebouw van 1000 m2 te vinden, je hoeft dus niet te reizen, alles op één centrale plek. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een wellness resort in Friesland te bezoeken en daarnaast een hotel overnachting te boeken op een andere locatie, echter is het naar onze mening ideaal om een ontspannende dag te hebben gehad en daarna meteen door te kunnen naar je verblijf.

Wellness overnachting Friesland

Wellness met overnachting Friesland is in veel gevallen mogelijk, zoals we net al hebben gezegd kun je het beste op zoek gaan naar een wellness resort met de mogelijkheid van een overnachting. Over het algemeen kiezen bezoekers vaak voor een heel weekend, en dat begrijpen wij natuurlijk. Niets is zo fijn als een ontspannen dag met overnachting. Check dus snel de Quick2wellness vergelijker.

Luxe wellness hotel Friesland

Een luxe wellness hotel gelegen in Friesland, wellicht ben je er naar op zoek. Zoals je ziet hebben we voor deze provincie twee verschillende locaties voor je uitgekozen. Wij kunnen je garanderen dat een overnachting in het Wellcome hotel zal voldoen aan al je wensen.

Wellness Huisje Friesland

Wellicht ben je op zoek naar een wellness huisje in Friesland, vaak zijn deze locaties uitgerust met faciliteiten die je ook terug zult vinden in een gerenommeerd resort. Veel mensen kiezen voor een privé omgeving zodat ze met niemand anders rekening hoeven te houden. 

De geselecteerde wellness resorts in Friesland bieden geen losse huisjes, enkel en alleen hotelkamers. Eventueel zou u kunnen kiezen voor een duurdere hotelkamer met meerdere faciliteiten, zo heb je toch nog een soort van een eigen huisje.

wellness friesland badkleding

Wellness Friesland met badkleding 

Vandaag de dag zoeken er enorm veel mensen naar een resort in Friesland met zogenaamde badkleding dagen. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen, houd er wel altijd rekening mee dat het op deze betreffende dagen flink wat drukker kan zijn. Wil je een echt ontspannende dag dan raden wij het je aan om niet te kiezen voor een badkleding dag. Je kunt hierboven zien wanneer de badkleding dagen van kracht zijn.

Het is niet zo dat er voor deze dagen een hogere entree prijs wordt gerekend, laat jezelf dus niet voor de gek houden.

Vrouwen dagen bij wellness center Friesland

Een ander veelvoorkomend begrip in de wereld van wellness resorts zijn de zogenaamde vrouwen dagen. Op deze dagen zijn alleen vrouwen welkom en wordt de toegang voor mannen ontzegt. Helaas ben je als man op deze dagen niet welkom, vaak wordt er 1 keer per maand een vrouwen dag georganiseerd. 

Ben je op zoek naar vrouwendagen in combinatie met een badkleding dag dan wordt het vaak wat lastiger. Niet veel wellness locaties in Friesland bieden deze combinatie. Specifiek op zoek naar de combinatie dan raden wij het je aan om op zoek te gaan naar een privé sauna in de provincie, hier bepaal je natuurlijk helemaal zelf welke mensen er binnen mogen komen.

Wellness resort Friesland

Beste Wellness Friesland

N
 • Een prachtige locatie
 • Zeer luxe en moderne inrichting
 • Gespecialiseerd personeel met een breed scala aan arrangementen

N
 • Een gezellige en knusse omgeving
 • Zeer lekker vernieuwd menu

Wellness aanbieding Friesland

Wellness arrangement Friesland

Wellness arrangement in Friesland kiezen? Het kan nog wel eens lastig zijn. Wanneer je op de button drukt bij de betreffende locatie zie je allereerst alle arrangementen met flinke kortingen tevoorschijn zien komen. Wij raden het je aan om arrangementen vooraf te bestellen, op deze manier kun je genieten van voordelige prijzen.

Een beauty wellness arrangement is de echte kers op de taart, onderga je favoriete behandelingen en voel je weer een aantal jaar jonger. Het gespecialiseerde personeel zal u een onvergetelijke ervaring bieden die u zeker niet mag missen.

Wellness aanbiedingen Friesland

Zoals we hiernaast al hadden vermeld kun je door het drukken op de button bij de betreffende wellness locatie terecht komen bij alle aangeboden wellness aanbiedingen. De prijzen van behandelingen kunnen nog wel eens hoog oplopen, een lekkere korting is dan ook niet mis en zeker niet overbodig. 

Wacht niet te lang met het bestellen van de wellness aanbiedingen, meerdere mensen zijn namelijk geïnteresseerd in een zo goedkoop mogelijk dagje ontspanning. Om een rustige omgeving te kunnen garanderen geldt er vaak een stop op het aantal bezoekers, wanneer deze stop wordt bereikt worden de aanbiedingen vaak offline gehaald. Zie je een leuke aanbieding voorbij komen? Wacht niet te lang voordat deze wordt weg gekaapt door andere bezoekers.

Dagje wellness friesland

Wellness dag Friesland

Op zoek naar een wellness dag in Friesland? Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Hierboven hebben we de resorts met hoogste kwaliteit voor je beschreven, je kunt hier gemakkelijk alle belangrijke zaken inzien voor het boeken van een wellness dag. Nogmaals willen wij u wijzen op de aangeboden kortingen door verschillende centra, het kan u al snel tientallen euro’s besparen.

Weekend weg wellness Friesland

Even helemaal weg uit uw huidige omgeving om volledig tot rust te komen? We raden een weekendje weg aan, bij het Wellcome resort in Vlieland kun je kiezen voor een hotel overnachting. 

Privé wellness Friesland

Het kan natuurlijk ook zijn dat u op zoek bent naar een privé wellness in Friesland. De beschreven resorts hierboven beschikken helaas niet over een privé wellness. 

In veel gevallen is het zo dat een privé wellness maar een zeer klein scala biedt aan echte wellness faciliteiten. Ben je dus echt op zoek naar behandelingen of speciale sauna’s dan raden wij het je gewoon aan om een dagje te boeken bij een resort. Vaak ben je goedkoper uit en maak je gebruik van een breed scala aan faciliteiten. 

We kunnen ons voorstellen dat u niet graag uw lichaam wilt delen met jan en alleman. De badkleding dagen zijn dan ook een goede oplossing voor u, op deze dagen is het, zoals het woord al zegt, verplicht om badkleding te dragen. Deze dagen worden vaak 1 x per week georganiseerd, bij sommige resorts maar 1 x per maand. Houd er wel rekening mee dat men massaal op dit soort dagen afkomt, waardoor uw rust deels verstoord kan worden. 

Wellness Locaties in

Bij Quick2Wellness kun je gemakkelijk alle locaties in Nederland onafhankelijk met elkaar vergelijken zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor een arrangement. Gebruik de handige vergelijkingstool om de perfecte locatie bij jouw in de buurt te vinden. We wensen je al veel plezier en vooral veel ontspanning toe.