The Greatest Wealth is Health

Wellness Overijssel, alle locaties onafhankelijk vergelijken

Alle Wellness locaties in Overijssel

Volledig Zen in Overijssel voor de scherpste prijs

Alle Wellness Locaties in Overijssel onafhankelijk vergelijken

u

Stap 1: je bent op zoek naar ontspanning

Je bent op zoek naar een ideale plek om helemaal tot rust te komen. Maar welke locaties in Nederland of België zijn het best? En waar heb je de meeste mogelijkheden? Ga snel verder met de volgende stap!

Stap 2: Vul je locatie in

Vul hiernaast je dorp of stad in de zoekfunctie en kom achter alle Wellness, Spa & Sauna locaties! Deze locaties zijn allemaal gerenommeerd en zijn door veel mensen erg geliefd.

N

Stap 3: Je hebt de Ideale locatie gevonden

Gefeliciteerd! Je hebt een perfecte locatie in de buurt gevonden, de welverdiende ontspanning is aanstaande!

overijssel Wellness

Wellness Overijssel

Wil jij naar een ontspannende wellness center Overijssel? Je bent op de goede plek. Hiernaast hebben we alle gerenommeerde wellness centers Overijssel op een rijtje gezet, met één druk op de knop hebt u alle gedetailleerde informatie over de betreffende wellness in Overijssel.

Je kunt precies zien of er speciale badkleding dagen of man/vrouw dagen gehanteerd worden. Ook kun je snel wellness aanbiedingen Overijssel overzichtelijk zien, een scherpe deal en een lekkere dag ontspanning, twee vliegen in één klap.

Geen badkleding dagen

Laatste maandag v/d maand vrouwendag

Faciliteiten Wellness & Beauty Ommen
Behandelingen:
Lichaamsmassage
Klassieke massage
Shiatsu massage
Hotstone massage
Relaxmassage
Sportmassage
Nek- Schouder- Rugmassage
Voetmassage
Gezichtsmassage
Sauna’s:

90° sauna

Finse sauna

Opgietingen
Panoramasauna
Zoutsteensauna
Infraroodsauna
Kleurensauna
Muzieksauna
Overig:
Tuinen
Binnen & buiten zwembad
Dompelbad
Rustruimte
Restaurant
Zonnebank
Whirlpool
Voetenbad
Cosmetische lijn

 

Wellness & Beauty Ommen

Naarstig op zoek naar een beetje rust in uw leven? Even helemaal uit je huidige sferen onttrekken? Of puur voor de gezondheid? Wellness & beauty Ommen is dan ook een zeer geschikte plaats in Overijssel om als je wensen in vervulling te laten komen. Met haar enorme scala aan faciliteiten in een goede en fijne sfeer komt een rustige dag volledig in zijn recht. Houd er wel altijd even rekening mee dat het in de weekenden over het algemeen wat drukker zijn.

}

Openingstijden

 • Maandag: 10:00-22:30
 • Dinsdag: 10:00-22:30
 • Woensdag: 10:00-22:30
 • Donderdag: 10:00-22:30
 • Vrijdag: 10:00-22:30
 • Zaterdag: 10:00-22:30
 • Zondag: 11:30-22:30

Wellness & Beauty adres

 • Stationsweg 29, 7731 AX Ommen

Geen badkleding dagen

Woensdag gehele dag. Vrijdag tot 14.00 uur.

Faciliteiten Body Home Losser
Behandelingen:
Hot Stone massage
Beauty afdeling
Relaxmassage
Sportmassage
Lichaamsmassage
Klassieke massage
Voetreflexmassage
Shiatsu massage
Facial massage
Manicure
Pedicure
Sauna’s:
Infraroodsauna
90° sauna
Finse sauna
Caldarium
Overig:
Cosmetische lijn
Tuinen
Buitenzwembad
Dompelbad
Restaurant
Zonnebank
Whirlpool
Voetenbad

Body Home Losser

Maak kennis met het Wellness Body Home! Het saunacomplex kenmerkt zich vooral aan haar unieke combinatie van uitgebreide faciliteiten maar toch kleinschalig is. Een heerlijke sfeer maakt elk bezoek een succes. Hieronder hebben we alle faciliteiten van Body Home Overijssel op een rijtje gezet.

Laat je verwennen door tal van gespecialiseerde massages. Speciaal voor de vrouwen worden er meerder keren per week vrouwendagen ingelast. Kijk snel welke aanbiedingen Body Home voor jou in petto heeft!

}

Openingstijden

 • Maandag: 13.00 – 23.00
 • Dinsdag: 12.00 – 23.00
 • Woensdag: 10.00 – 23.00 (vrouwendag)
 • Donderdag: 12.00-23.00
 • Vrijdag: 9.00-23.00 (vrouwendag tot 14.00)
 • Zaterdag: 11.00-23.00
 • Zondag: Gesloten

Body Home adres

 • Nijverheidstraat 35, 7581 PV Losser

Geen badkleding dagen

1e maandag v/d maand vrouwendag

Faciliteiten Wellness Park Epe
Behandelingen:
Hot Stone massage
Beauty afdeling
Relaxmassage
Sportmassage
Lichaamsmassage
Klassieke massage
Kaarsmassage
Voetreflexmassage
Shiatsu massage
Facial
Manicure
Pedicure
Nek-Schouder-Rugmassage
Voetmassage
Gezichtsmassage
Sauna’s:
Opgietingen
90° sauna
Finse sauna
Kleurensauna
Kruidensauna
Caldarium
Muzieksauna
Zoutsteensauna
Panoramasauna
Overig:
Cosmetische lijn
Tuinen
Binnenzwembad
Dompelbad
Rustruimte
Restaurant
Zonnebank
Rasulbehandeling
Buitenzwembad
Whirlpool
Voetenbad
Hottub
Natuurlijke bron

Wellness park Epe Duitsland

Net over de grens bij Enschede in Overijssel kom je het wellness park Epe tegen. In 2015 heeft het complex grote veranderingen doorgevoerd, alles is vernieuwd! Zo zijn er nieuwe soorten sauna’s toegevoegd en kun je genieten in het binnenzwembad met een temperatuur van 32 graden. Wellness park Epe biedt vrijwel alles en is voor iedereen een prachtig wellness center.

Om te kunnen genieten van speciale behandelingen of intense opgietingen dan zul je dit vooraf moeten reserveren, kijk snel bij de aanbiedingen voor zowel de korting als het reserveren van behandelingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een heerlijk hapje te eten. Een prachtige dag is gegarandeerd bij een bezoek aan het park Epe.

}

Openingstijden

 • Maandag: 13.00 – 23.00
 • Dinsdag: 13.00 – 23.00
 • Woensdag: 13:00 – 23:00
 • Donderdag: 13.00-23.00
 • Vrijdag: 13:00 – 23:00
 • Zaterdag: 11.00-23.00
 • Zondag: 10:00 – 20:00

Wellness Park Epe adres

 • Klosterstraße 63, 48599 Gronau-Epe (Westfalen), Duitsland

Hotel overijssel wellness

Wellness hotel Overijssel

Na een ontspannende dag wellness in Overijssel dan is een Wellness hotel in Overijssel een zeer goede optie. De meeste kamers zijn luxueus ingericht en wordt op je wenken bedient. Vaak kun je in deze hotels ook kamers boeken met extra faciliteiten, deze beschikken over een privé jacuzzi of sauna. Zo kun je nog even helemaal tot rust komen!

Kijk snel in de vergelijker om te zien welke wellness hotels in Overijssel perfect bij u en wellicht uw partner passen. Het is natuurlijk ook hartstikke geschikt voor een leuke verassing, super romantisch.

Wellness overnachting Overijssel

Wellness met overnachting Overijssel, zie je jezelf al zitten? We kunnen het je zeker aanraden. Bij sommige wellness centers in Overijssel is het mogelijk om op dezelfde locatie te overnachten. Door middel van interessante arrangementen kun je voor een leuke prijs helemaal in de watten worden gelegd.

wellness privé overijssel

Privé wellness Overijssel

Een privé wellness Overijssel , wij begrijpen het helemaal, in alle rust ontspannen met je partner, vrienden of familie in een privé wellness. Niet iedereen vindt het namelijk even fijn om een publieke wellness center te bezoeken.

Op onze website gaan we ervan uit dat je het liefst zo dicht mogelijk bij huis wilt genieten, om deze rede kun je bij ons kiezen tussen alle provincies in Nederland. Het is natuurlijk niet verplicht om een privé wellness resort te kiezen in de provincie waar je woonachtig bent.

Prive wellness met overnachting Overijssel

In de meeste gevallen is het mogelijk om in combinatie met een boeking van een privé wellness een overnachting kunt bij boeken. Dit is dan vaak op dezelfde locaties. Een privé wellness voor 2 Overijssel is erg geschikt voor een romantische avond. Let wel altijd even op dat het rond Valentijnsdag snel is volgeboekt, ben er dus snel bij!

 

Wellness Overijssel

Beste Wellness Overijssel

N
 • Kom geweldig tot rust in een gemoedelijke sfeer
 • Breed scala aan faciliteiten
 • Interessante kortingen

N
 • Volledig vernieuwd
 • Geweldig veel faciliteiten
 • Top klasse behandelingen

N
 • Kleinschalig
 • Geweldige sauna
 • Professioneel personeel

Wellness arrangement Overijssel

Wellness duo arrangement Overijssel

Wanneer je een resort in Overijssel bezoekt zul je in de meeste gevallen behandelingen en speciale faciliteiten moeten reserveren, je hebt dan ook tal van arrangementen. Zo kun je een wellness duo arrangement reserveren, bij ons kun je aanbiedingen checken die op dat moment op de arrangementen gelden.

Je kunt de arrangementen beschouwen als samengestelde pakketten door het wellness center zelf. Deze arrangementen zij voor vrijwel iedereen passend, natuurlijk kun je voor speciale vragen altijd even contact opnemen. De contactgegevens kun je hierboven terug vinden!

Wellness arrangement aanbieding Overijssel

Zoals we al gezegd hebben bieden wellness centers in Overijssel in de meeste gevallen arrangementen aan. Aanbiedingen komen vaak voor waardoor  een bezoekje helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

Check hierboven bij het betreffende wellness center welke aanbiedingen er beschikbaar zijn!  Je kunt dit ook zien op de Quick 2 Wellness vergelijker.

Overijssel Wellness

Dagje wellness Overijssel

In veel gevallen is men op zoek naar een dagje wellness Overijssel, dit is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Vergelijk alle wellness centers in Overijssel en kijk welke het best bij u past. Let goed op badkleding of vrouwen dagen, natuurlijk moet je ook even een kijkje nemen bij alle faciliteiten die we voor je hebben opgesomd. Zo weet jij waar je aan toe bent met een dagje wellness Overijssel.

Vaak gaat een dagje wellness gepaard met ontspannende behandelingen, je kunt dit ter plaatse afnemen maar dit is vaak wat duurder. Wanneer je een aanbieder hebt gekozen zul je alle arrangement aanbiedingen tevoorschijn zien komen. In veel gevallen worden er voordelige kortingen geboden!

Wellness weekend Overijssel

Een wellness weekend Overijssel, het ultieme uitstapje om eens even goed op rust te komen. In dit geval zul je op zoek moeten naar een wellness hotel in Overijssel, wanneer je bij ons alle wellness centers in Overijssel hebt vergeleken zul je worden doorgestuurd naar een pagina met alle kortingen op beschikbare arrangementen, ook wordt hier vermeldt of het mogelijk is om te overnachten bij het wellness center. Zo niet dan zal deze pagina je een overzicht laten zien van alle hotels in de omgeving!

Wellness Locaties in

Bij Quick2Wellness kun je gemakkelijk alle locaties in Nederland onafhankelijk met elkaar vergelijken zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor een arrangement. Gebruik de handige vergelijkingstool om de perfecte locatie bij jouw in de buurt te vinden. We wensen je al veel plezier en vooral veel ontspanning toe.