Ontdek de top 5 wellnesscentra van Nederland in 2023

Wellness en zelfzorg staan centraal in de hectische wereld van vandaag, waarbij mensen op zoek zijn naar unieke manieren om te ontspannen en te rejuvenaten. Nederland herbergt een verscheidenheid aan wellnesscentra die een oase van rust en verjonging bieden. Hier is een lijst van de top 5 wellnesscentra die je absoluut moet bezoeken voor een ultieme relaxervaring.

Elysium, Bleiswijk

Gelegen in de natuurrijke omgeving van Rotterdam, staat Elysium bekend om zijn veelzijdige wellnessfaciliteiten en prachtige themasauna’s. Elysium biedt een unieke en exotische spa-ervaring die de zintuigen prikkelt. Meer informatie over Elysium vind je hier.

Thermen Bussloo, Voorst

Thermen Bussloo is een luxueuze wellnessresort gelegen aan het prachtige meer van Bussloo. Met een verscheidenheid aan sauna’s, baden en prachtige tuinen, biedt het een perfecte ontsnapping uit de dagelijkse drukte.

SpaPuur, Tilburg

SpaPuur staat bekend om zijn gastvrijheid en warme ambiance. Het wellnesscentrum beschikt over uitgebreide spa-faciliteiten, waaronder een groot zwembad, diverse sauna’s en een prachtige tuin.

Wellnessresort Leiden

Gelegen in het hart van Leiden, biedt dit stedelijke wellnessresort een unieke combinatie van wellness en stadsleven, met adembenemende uitzichten, moderne faciliteiten en een verscheidenheid aan ontspanningsopties.

Veluwse Bron, Emst

Genesteld in de Veluwse natuur, biedt Veluwse Bron een uitgebreid aanbod van sauna’s, stoombaden en wellnessrituelen. Het is een ideale plek om te ontspannen en de connectie met de natuur te herontdekken.